گزارش تصویری/ برگزاری دوره توانمندسازی شغلی طرح صدف با موضوع مدل و طرح کسب و کار

سومین دوره طرح صدف با هدف توانمندسازی دانشجویان و فارغ التحصیلان استان قم برای تسهیل ورود به بازار کار  توسط بنیاد نخبگان و موسسه آموزش عالی طلوع مهر در حال برگزاری می‌باشد؛ این جلسه با موضوع مدل و طرح کسب و کار  با تدریس دکتر امیرحسین اسدی داور و مشاور مسابقه کسب وکار میدون و مدیرعامل بنیاد ملی توسعه فناوری های فرهنگی برگزار شد.

بیوگرافی دکتر امیرحسین اسدی

امیرحسین اسدی متولد شهریور ۱۳۵۷ در کاشان، فارغ التحصیل رشته علوم سیاسی در مقطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی مدیریت کسب وکار می باشد، تخصص اش شتاب دهی به استارت آپ ها و مشاوره کسب و کار است. بعد از گرفتن لیسانس شروع به تدریس در دانشگاه کرد تا اینکه سال ۱۳۸۳  وقتی ۲۶ ساله بود مدیرعامل شرکت سامانه های هوشمند شریف شد. اسدی در سال ۱۳۸۱ اولین شرکت خصوصی خود را افتتاح کرد. این شرکت در حوزه فناوری دیجیتال سلامت فعالیت می کرد. اسدی در سال ۱۳۸۴ پس از ورشکستگی در شرکت اول، شرکت سامانه های هوشمند شریف را راه اندازی کرد و در حوزه فناوری های دیجیتال به فعالیت خود ادامه داد. تولید کیوسک های اطلاع رسانی، سامانه های ارسال بلوتوث، ربات های هوشمند، نرم افزارهای پردازش تصویر و کارت های هوشمند از فعالیت های شرکت سامانه های هوشمند شریف بود. اسدی در سال ۱۳۸۸ و بواسطه مشکلات سیاسی کشور، دوباره ورشکست شد!! اما این پایان کار نبود. وی، دوباره شروع کرد و این بار بصورت تخصصی در حوزه سلامت دیجیتال به فعالیت خود ادامه داد. راه اندازی سامانه ابر سلامت، کمک به شکل دهی شرکت سلامت برکت تل، کمک به شکل دهی شرکت سلامت الکترونیک برکت، کمک به شکل دهی شرکت انارستان، کمک به شکل دهی شرکت تلویزیون اینترنتی فام، کمک به شکل دهی شرکت روبیکا، کمک به راه اندازی مرکز نوآوری توسکا، کمک به راه اندازی مرکز نوآوری سلامت، کمک به راه اندازی شرکت دانش بنیان ابرزندگی، کمک به راه اندازی سامانه آموزش آنلاین ایران، کمک به راه اندازی سامانه شهر دیجیتال و کمک به راه اندازی شتابدهنده روشا، کمک به راه اندازی شتابدهنده هلال احمر، کمک به راه اندازی شتابدهنده ابر زندگی، کمک به شکل دهی مراکز نوآوری دانشگاه پیام نور، کمک به راه اندازی مرکز نوآوری صنایع فرهنگی کرج و…از جمله فعالیت های اسدی بوده است. اسدی را میتوان کارآفرین سریالی نامید. تخصص اسدی را راه اندازی کسب وکارها در هر مرحله ای می دانند.

گزارش تصویری کارگاه آشنایی با مدل و طرح کسب و کار
با حضور دکتر امیرحسین اسدی